Nilüfer Hatun Anaokulu

Vizyon: Her çocuğun birbirinden farklı özellikler taşıyan bireyler olduğu ilkesinden yola çıkarak,kendine güvenen ,araştıran sorgulayan,yaparak yaşayarak öğrenen,paylaşımcı,kendini ifade edebilen,sorumluluk alabilen,Atatürk İlke ve İnkilaplaplarına bağlı,topluma ve doğaya saygılı ve duyarlı biereyler yetiştirmek.

Misyon: Fiziksel donanımımız,eğitim öğretim etkinliklerimiz ve çalışan personelimizle yalnızca çocuklarımız için değil aynı zamanda anne ve babaları için de özgün kaliteli,nitelikli,tanınan ve tercih edilen bir eğitim kurumu olmaktır.

Başarılar: 1.OKULUM TEMiZ SERTİFİKASI 2.BESLENME DOSTU OKUL SERTİFİKASI 3.SIFIR ATIK SERTİFİKASI 4. AVRUPA KALİTE ETİKETİ

Saatler: 08.30-13:30 12:30- 17:30
Isınma: DOĞALGAZ
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: IPA PROJESİ - SPOR VE SANAT İLE AVRUPADA HOŞGÖRÜ KÖPRÜSÜ IPA PROJESİ - MASAL YAZALIM

WEB - https://niluferhatunanaokulu.meb.k12.tr

Adres - BARUTLUK MAH. TEKİRDAĞLI HÜSEYİN CAD. NO 3 MERKEZ/ EDİRNE

Öğretim Şekli :İKİLİ

Yerleşim Yeri - BARUTLUK MAH.TEKİRDAĞLI HÜSEYİN CAD. 1. ETAP TOKİ KONUTLARI NO:3 EDİRNE